Christmas wishlist

Hvor har jeg været?

Hej bloggen(ej hvor er det rart, endelig at kunne skrive det igen)
Dette bliver mit første indlæg i meget(!!) lang tid – og det er der altså en god forklaring på. Det er nemlig sådan, at blot et par uger før jul, vælger min computer, at sige farvel og tak – den kollapser fuldstændig og jeg stod derfor helt uden computer(i et pænt stykke tid, synes jeg selv). Det er altså ikke fordi, at jeg bare lige pludselig ud i den blå luft droppede bloggen. Jeg havde desværre intet andet valg end, at sende den til reparation og håbe på, at den kunne fikses. I mellemtiden har jeg dog været så heldig, at jeg har fået en helt ny(i julegave). So here i am again, mega klar til at skrive og dele en masse indlæg med jer.

Jeg er selvfølgelig super ked af den lange pause(og især, at det skulle ske her midt i december måned og juletiden), men jeg håber bare at i vil følge med igen fra nu.

RIP  min computer, den havde levet 4 lange(og til sidst meget hårde) år.

afslut1

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas wishlist