Party styles - H&M

Company

hej hej2 hej3

Sweater / Samsøe Samsøe // Jeans / Selected Femme // Tørklæde / H&M // Smykker / Pieces x Julie Sandlau, Spinning// 

Hej søde piger

Om lidt smutter jeg med bussen ind til byen, hvor jeg skal hygge og spise noget lækkert mad med en sød veninde, inden vi tager hen på skolen og ser årets musical. Jeg glæder mig til, at slappe lidt af og bare nyde resten af dagen.
Inden jeg smutter af sted, tænkte jeg, at jeg lige hurtigt ville vise jer mit outfit fra i dag. Tørklædet jeg har valgt, at bruge som en accessorie til dette outfit har jeg næsten lige fået fingrene i fra H&M’s hjemmeside da de havde udsalg. Jeg synes det er super fint, dog virkelig tyndt, så det fungere desværre ikke som andet end en fin detalje.

Resten af weekenden får i en update på, på søndag. Jeg vil nemlig prøve, at begynde, at skrive om min uge, der er gået hver søndag cirka.

afslut1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Party styles - H&M