new bag

New years eve / dress

 

glitterSkærmbillede 2015-11-30 kl. 19.02.33Desktop

1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her

Glitter kjolen, som altid et et hit til en fest nytårsaften. Er du glad for glam og glimmer, så har jeg givet mit bud på 6 super lækre sparkling kjoler til nytår. Min personlige favoritter er nr. 2 og 5. Til nytår synes jeg gerne man må have en lidt mere “wow” kjole på.
*Obs, jeg beklager at nr. 2 desværre er udsolgt*

langSkærmbillede 2015-11-30 kl. 19.02.33 lange kjoler

1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her

Er du mere til den lange kjole? Jeg har fundet nogle “vilde” og ikke så vilde kjoler til dig, som føler sig bedst tilpas i en lang kjole! Personligt synes jeg sagtens, at man kan bære en lang kjole til nytår, alt afhængig af hvad man skal. Jeg er selv helt vild med nr. 3 og 4!

afslut1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new bag