Victoria Secret show

Jeg planlægger…

Skærmbillede 2015-11-21 kl. 14.36.18

Så kan jeg endelig afsløre, hvilken lille juleting, som jeg snakkede om i dette indlæg.
Jeg har nemlig i år valgt, at jeg vil lave en adventskalender til jer – men det er ikke “bare” en adventskalender – det er nemlig en adventskalender, som kommer til at være på min youtube kanal. Jeg har allerede nogle idéer i tankerne, men jeg har ikke besluttet mig helt endnu. Jeg glæder mig rigtig meget til, at komme igang med at filme(igen) og jeg håber selvfølgelig, at i vil følge med og at det også falder i jeres smag. Jeg arbejder på højtryk for, at se om jeg kan få lavet noget, der måske vil gavne jer – jeg må se om jeg har heldet med mig.

Hvis i har nogle forslag til videoerne, eller har nogle ting, som i synes kunne være sjove at se, så må i MEGET gerne skrive en kommentar i feltet nedenunder – det kunne være en kæmpe hjælp!

afslut1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Victoria Secret show