Adventskalender #2

Christmas wishlist

Desktop2

Hej piger.

Jeg har selv læst virkelig mange af de her slags indlæg, fordi jeg i år har været på bar bund mht. hvad jeg skulle ønske mig. På min liste i år har jeg ønsket mig nogle utrolig dyre og måske lidt det-ved-jeg-godt-at-jeg-ikke-får  ønsker. Jeg ønsker mig nemlig bl.a. Rocco tasken fra Alexander Wang, et par virkelig fede(men dyre) sneakers og ellers nogle andre forholdsvist dyre ønsker såsom Julie Fagerholt bæltet og nogle forskellige smykker. Udover det har jeg selvfølgelig ønsket mig en masse makeup og makeupbørster, tøj og andre små ting, som man altid kan bruge – fordi ja, det er bare noget jeg tror alle piger har på sin ønskeliste – am I wrong??
Men i hvert fald har jeg lavet en lille collage med et udpluk af nogle af mine ønsker. Det er helt klart Julie Fagerholt bæltet, AW tasken og de få interior ting jeg ønsker mig, som der står øverst på min liste i år.

Jeg håber i fik noget inspiration til jeres liste, hvis i stadig ikke har fået den lavet – eller måske noget inspiration til en julegave?

afslut1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventskalender #2