The cold weather leads to ...

This sunday

Slide1

Ind af døren og allerede videre til næste punkt. Jeg er lige kommet hjem fra min veninde og før jeg kan slappe af(sådan helt OG nyde den sidste dag af ferien) så er, der altså lige et par ting, som jeg skal have nået i dag. Jeg fik sendt mit NV af sted igår, så nu krydser jeg bare fingre for, at det fag jeg skal op i, bliver biologi – nervepirrende spændning til på torsdag (!!)
Jeg har lavet en lille ” to do” liste til mig selv, så jeg kan krydse af når jeg har fået gjort de følgende ting. Jeg tænkte jeg ville vise jer den, måske i kan finde noget inspiration? Det går altid meget nemmere for mig, at få tingene gjort, når jeg gør det på denne måde.

God søndag (og sidste dag af ferien)

afslut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The cold weather leads to ...