Mattes 6'

Gone for 14 days

Skærmbillede 2015-06-30 kl. 17.28.49 Skærmbillede 2015-06-30 kl. 17.29.11 Skærmbillede 2015-06-30 kl. 17.30.04 Skærmbillede 2015-06-30 kl. 17.31.07

Hej skønne læsere. Imens i læser dette indlæg sidder jeg i flyveren på vej til det varme Tyrkiet. Jeg er med min familie og min brors kæreste taget på ferie sydpå i 14 dage. Oprindeligt gik turen til Tunesien i 14 dage på et luksus all-inclusive hotel, men da en psykiskforstyrret(pænt sagt) mand dræbte 38 mennesker/turister, valgte vi, at finde et andet sted, hvor chancen for at nyde ferien ville være større. Vi har fundet et super lækkert (stadig) all-inclusive hotel dog i Tyrkiet – faktisk er dette hotel ultra all inclusive, så på en måde har denne beslutning også givet os mere luksus. Anyway så er der desværre intet net, pånær i fællesområderne. Jeg vil prøve, at få blogget så meget som jeg kan, but don’t blame me, hvis der kommer til, at stå lidt stille. Min familie og jeg har haft en presset tid med studenterfest(er), studenterkørsel, afslutning på efterskole osv. herop til ferien, så det kan godt være, at der kommer til, at være lidt for meget afslapning, haha. I hvert fald kommer jeg helt sikker til, at poste en masse lækre instagram billeder, som i kan se hvis i følger mig på min instagram her.

God ferie!

afslut

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mattes 6'