Throwback Tuesday

A little getaway

PicMonkey Collage2PicMonkey Collage1PicMonkey CollageStrik, H&M / Jakke, Vero Moda / Nederdel, Vero Moda / Strømpebukser, ukendt / smykker, Jane Kønig, H&M, Spinning & Marc by Marc Jacobs

Godaften tøser!
Så har ferien endelig meldt sin ankomst for mit vedkommende – arbejde, lektier & afleveringer er, der næsten ikke mere tilbage af og jeg har nu resten af ferien til bare, at slappe af i. I morgen tager min far, mor og jeg til Hamburg i 2 dage for lige, at komme lidt væk hjemmefra. Det bliver rart, at få tankerne lidt væk fra alt, hvad der foregår herhjemme og bare virkelig slappe af og hygge med familien.
Ovenover er nogle billeder af et af mine absolut yndlings outfit for tiden! Jeg elsker min nederdel(som jeg ovenikøbet fik fingrene i for blot 15 kr) sammen med en lækker strik eller sweater. Jeg vil prøve, at få opdateret jer dernede, men eftersom jeg intet ved med internettet på hotellet, kan jeg intet love.

See u in 2 days

afslut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Throwback Tuesday