This sunday

H&M Club VIP shopping

IMG_5290 IMG_5291 IMGw_5289 2

Så er det i morgen, at H&M holder deres årlige H&M Club VIP-shopping. Eventet foregår i 33 butikker i hele landet og man skal selvfølgelig være H&M-club medlem for, at kunne tilmelde sig. Det er faktisk sidste tilmeldningsfrist i dag, så hvis man lige vil nå det, skal man skynde sig, at hoppe ind på hmclubevent.dk og få det gjort.
Eventet er fra 07.30-09.30 tirsdag morgen og der vil være morgenmad til alle gæster OG 20% på hele butikken, what?
Jeg var selv til eventet sidste år og jeg kan love jer for, at det er hyggeligt! Det er helt klart værd, at tage derind for, at kigge på deres sortiment i butikken og få købt nogle fede ting på bud. Jeg kan ikke selv deltage i eventet i år da jeg ikke kan tage fri fra skole til, at komme til det – desværre!

afslut

2

 • Frk. Blomst

  Tak for tippet! Det var jeg ikke klar over, men jeg har lige tilmeldt mig og vil tage derind i morgen tidlig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Aarup

   Håber du fandt noget lækkert derinde og at det levede op til forventningerne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This sunday