A little getaway

The cold weather leads to …

IMG_5294 IMG_5295 IMG_5297

Nu har det kolde, mørke efterårs/vintervejr for alvor taget Danmark med storm – og jeg elsker det! Sagde jeg lige det? Ja, det gjorde jeg faktisk – jeg elsker nemlig denne årstid. Det er pisse mørkt når man står op om morgen, det er skide koldt når man skal cykle i skole om morgen – men er det såkaldte efterårs/vintervejr virkelig kun dårligt? Jeg synes bestemt det er noget så dejligt – det giver en “lov” til faktisk bare, at blive under dynen hele dagen med netflix, varm te og noget hygge, uden at man får dårlig samvittighed.
I Rønde er vejret gråt og kedelig og jeg har udnyttet det til, at få lavet resten af min NV-eksamen og fået hygget mig rigtig med mit måske liiiidt for tidlige julehumør(??)
Nu vil jeg smutte over til min veninde, hvor jeg skal hygge videre med hende og i biografen senere.

afslut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A little getaway