i made a good bargain

STYLING MORENA FASH

hey PicMonkey Collage

 

Hey piger!
I torsdags modtog jeg denne lækre trøje fra MorenaFash.com. Som mange af jer nok ved, så er jeg blevet rigtig aktiv på min Youtube kanal – så jeg har i samarbejde med MF lavet en  stylebook, hvor jeg styler denne blå-stribede trøje på 3 forskellige måder.

Trøjen er 55% bomuld, 45% viscose, så den er virkelig blød og lækker.

Jeg er super tilfreds med trøjen og deres service generelt. De er super søde, og jeg er så glad for vores samarbejde. Jeg anbefaler varmt denne webshop og har netop nu opdaget, deres nye mange overdele, som jeg synes i skal tjekke ud! Jeg har været så heldig, at få en rabatkode til jer, som giver jer 10% rabat på deres hjemmeside – koden i skal anvende er pernille10 og så sparer i automatisk 10% på jeres ordre.

Jeg håber i vil tjekke videoen ud på min Youtube – det kan gøres lige HER!

afslut1

// Indlægget er sponsoreret af MorenFash.com – meninger og holdninger er 100% mine egne //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

i made a good bargain