what i wore: NYE

Er jeg ny YouTuber?

YouTube-logo-full_color

Hej piger. Som overskriften nok indleder så fint, så er det store spørgsmål til mig selv nemlig – Er jeg ny Youtuber?

Jeg har længe set YouTube, længe fulgt de fleste danske YouTubers og rigtig længe haft lysten til selv, at begynde. Jeg har gået med tanken længe og den er efterhånden begyndt, at fylde mere og mere. Jeg har selvfølgelig allerede et par videoer på min kanal, som jeg har brugt i forbindelse med bloggen her – men skal jeg igang med Youtube seperat? Lige pt er min inspiration der 100% og jeg vil gerne kunne finde tid til det. Jeg er stadig lidt utryg ved tanken om det, men jeg ved også at mine mål for 2016(som jeg har nævnt før) er sat og mine forventninger er ekstremt høje til mig selv. Tanken omkring Youtube har været der længe og tanken var faktisk også, at når vi trådte ind i 2016 ville jeg starte – det skal dog understreges, at det for alvor vil blive til sommer, at det hele vil være helt faldet på plads.

Men men men, jeg har faktisk allerede lavet min første video og tyvstartet på det her Youtube, for egentlig lige at finde ud af om det er noget for mig, inden jeg begynder at investere i diverse ting. Den kan ses lige HER
Så jeg håber i vil se videoen, abonnere på min kanal, hvis i vil følge med!

Tak! xxafslut1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

what i wore: NYE