the creative corner

Skærmbillede 2015-10-21 kl. 18.03.39

Hej tøser. Halloween er lige rundet om hjørnet og om 9 dage er det faktisk den officielle halloween dag. I den anledning har jeg fundet nogle sjove items på ASOS til jer, der lige står og mangler en lille sjov detalje til jeres halloween outfit. Inden halloween er omme vil jeg også introducere jer til en lækker lækker snack lavet på blot en græskar og nogle få krydderier.

hallooween1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

En ekstra super fin detalje man kan påføre sig, når man skal til halloweenfest er makeup- ikke blot almindelig makeup, men en makeup der får noget halloween agtigt frem. En af mine absolut yndlings youtubere, har i år lavet 4 helt fantastiske makeup tutorials på 4 halloween looks. 1. Sugar Skull 2. Bloody Mary 3. Dark Woodland 4. Unzipped Zipper Face SFX. Jeg er helt vild med dem alle, men min yndlings må helt klart være Sugar Skull eller Unzipped Zipper Face SFX. De er alle et watch værd, så jeg vil råde jer til, at gå ind og tjekke hendes youtube ud lige her.

afslut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

the creative corner