3 Hairstyles

Your tea

IMG_3049 IMG_3052 IMG_3054 IMG_3055

 

Hej piger. Lige nu er jeg en meget glad pige, for se lige hvad jeg har modtaget.
Jeg har nemlig i dag modtaget denne (måske genkendende) Te fra Yourtea.com. I har måske set de lyserøde te-breve, navnet eller bare hørt om denne te før. Yourtea.com har lavet mange forskellige slags te, og jeg har modtaget den ved navn TinyTea, som er på 14 dage. Måske tænker man TinyTea, gør det mig så slank? Og nej det gør det ikke, det er trods alt ikke en trylledrik. Teen fungerer ikke sådan, at ligeså snart du drikker den, så bliver du tyndere og får en lækker krop(desværre) det skal man altså kæmpe for. Derimod hjælper teen med at rense din krop, rense din hud, og så skulle den give dig mere energi. Teen skal drikkes 3 gange dagligt, 30 minutter før hvert stort måltid(morgenmad, frokost og aftensmad) Ved siden af at drikke teen er det en god idé med motion dagligt, eller ofte og så selvfølgelig en sund kost.
Jeg kan ikke vente med, at komme igang og se resultaterne. I’ll let you know.
TinyTea Teatox for 14 dage koster 25 euro, som er ca 186 kroner. Hvis du ønsker at købe en TinyTea kan det gøre lige her. På deres hjemmeside kan i læse meget mere om de forskellige slag te, og så har de faktisk også nogle “healthy tips” og en lille mad plan. I kan også tjekke deres Instagram ud, hvor de deler super mange før-efter billeder af meget tilfredse kunder.
Hvis i har nogle spørgsmål vedrørende Teen, så spørger i bare – jeg vil svare så godt jeg kan.
afslut

Dette indlæg er sponsoreret af YourTea

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 Hairstyles