My skincare routine

Snake sleeve

IMG_7449IMG_7446 IMG_7447 IMG_7448

Hej piger.
Jeg har længe gået og overvejet hvilket sleeve, jeg skulle købe til min nye Macbook Air. Jeg har kigget på flere forskellige hjemmesider og sleeves bl.a. et super lækkert sleeve fra Marc By Marc Jacobs – men synes faktisk det var lidt dyrt for et sleeve. I alt min søgning faldt jeg over dette fine macbook sleeve og synes simpelthen, at det var så flot(måske fordi jeg elsker slangeskinds-mønster??)
I hvert fald har jeg nu modtaget dette lækre sleeve og er positivt overrasket. Det er super blødt indeni og rimelig tykt i det – så det beskytter virkelig ens computer. Sleevet jeg er så overrasket over er fra hjemmesiden OnkelBillig.dk
Hjemmesiden har så mange fine ting til både iphones, ipads og selvfølgelig mange andre ting til Macbooks.
Jeg har været så heldig, at jeg har fået en rabatkode til jer – så hvis i står og mangler et cover eller sleeve, et selvopladende cover til mobilen eller en selfiestang så kan i anvende rabatkoden; rabat15pernille. Rabatkoden giver jer 15% på jeres ordre og er gyldig til og med d. 13 februar.

Hjemmesiden er virkelig et besøg værd, så skynd jer ind og få fingrene i nogle af deres gode tilbud de har lige nu.
xx

Sponsoreret indlæg

afslut1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My skincare routine