Bikinis for the summer

My new “wanting”

 

sslolSkal jeg eller skal jeg ikke? Hvor er det bare en mega svær beslutning – og hvordan kan det være så svært, bare at klippe sit hår? Jeg har længe gået og haft den her “wanting” følelse omkring det her halvkorte/halvlange hår. Jeg synes simpelthen det er SÅ cool og man kan style det på så mange forskellige lækre måder! Jeg har selv rigtig tyndt langt hår, så fylde er noget af det, som jeg savner allermest i mit hår. Det korte hår klæder så mange piger, og jeg har en fornemmelse af, at flere og flere faktisk får klippet sit hår kort(nogle rigtig kort)
Er det ved at komme på mode, at bære kort hår? hm.. jeg overvejer det i hvert fald kraftigt!!
afslut

 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bikinis for the summer