Slacks X Adidas

Bikinis for the summer

t

Nu er der ikke længe til sol-strand-bikini sæsonen starter og jeg er selv, allerede gået i gang med nedtælling. Til sommer skal man selvfølgelig have en lækker bikini og den skal helst være super flot og sidde godt. Jeg har derfor fundet jer, de lækreste bikinier, som er til at dø for – bogstaveligtalt 😉 Bikinierne er fra To die for  og jeg har selv lige modtaget min. Kvaliteten er så lækker og udvalget er så bredt, at det næsten er svært at vælge. Der er både mix&match, blonder og som noget helt nyt har de fået en kollektion med neopren – just like Triangl.
Hvis i ikke allerede har set det på min instagram, har jeg været så heldig, at have fået fingrene i en rabatkode, som kan anvendes ved køb af en af de mange lækre bikinier. Rabatkoden er PERNILLEAARUP og skal indtastes ved betaling. Rabatkoden giver jeg 50kr. i rabat og kan anvendes til d. 1 juli

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slacks X Adidas