eBay tips #1

Student 15

 

Kender du en der bliver student til sommer og mangler du stadig, at købe en studentergave? Så har jeg fundet flere forskellige lækre bud på en god studentergave til hende. Smykker og tasker tager man aldrig fejl af, det kan alle piger lide, at få – præcis det samme med urene. I disse dage er jeg også helt sikker på, at de fleste unge piger er helt vilde med flere forskellige interior ting, såsom vaser, møbler, lækre lysestager eller andre små detalje-ting, som de kan tage med sig og indrette deres lejlighed med, når nu de engang flytter hjemmefra. “skrub-af-ting” er altid et hit til en student – selvfølgelig mest relevant, hvis studenten har tænkt sig, at flytte hjemmefra inden alt for længe. Jeg håber i kunne lide kollagen og fik noget inspiration til, hvad i kan give jeres veninde/søster/kusine i studentergave.

afslut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

eBay tips #1