Boxoffun cover

Update

Hej piger. Jeg hader, at give jer undskyldninger for min dårlige blogning – og jeg er rimelig sikker på, at i er ligeså trætte af dem som jeg er. Men men men men…. Min blogning har været sløv, og det har den simpelthen være på grund af de mange eksaminer der er lige nu, som jeg skal læse op til (desværre er skolen altså liiiige lidt vigtigere end bloggen) hvilket også har betydet, at jeg måtte droppe alt jeg ellers skulle have været til i den forrige uge, såsom fodbold, strand tur og hygge. Ikke nok med det, har jeg netop i dag været så uheldig, at være blevet ramt af sygdom, hvor jeg skal til dansk eksamen i morgen – øv øv. Jeg må tage det med ro i dag, og håbe på, at jeg bliver rask til i morgen. Èn ting jeg dog ikke kan lade være med at tage hænderne ned over hovedet for er, at der kun er 7 dage til jeg har sommerferie, yes – og når ja, så er der faktisk også præcis 20 dage tilbage til jeg tager til USA – let the countdown begin.
afslut

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boxoffun cover