Summer inspiration

3 Hairstyles

Hej piger. Først vil jeg gerne undskylde for stilheden her på bloggen, men lige nu er der 1000 ting jeg skal nå. Men nu har jeg endelig fået lavet en ny video, og den skulle i selvfølgelig ikke snydes for. I denne video viser jeg jer 3 “hairstyles”, som man faktisk kan bruge til hvis man bare skal i skole, shoppe, være sammen med vennerne, what ever – men man kan også bruge dem til lidt “større” engagementer. Den første “Waterfall” havde jeg faktisk selv da jeg blev konfirmeret for 2 år siden(dog med permanente krøller)

Jeg håber i kan lide videoen, og får noget inspiration.

afslut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer inspiration