AKKA Antedon

10 facts

k

 

1. Jeg er KÆMPE fan af OITNB!! Det er nok en af de bedste serier jeg længe har brugt min tid på. Tid kan man virkelig sige jeg har brugt på det, jeg har set sæson 1 omtrent 4-5 gange. Hov, tidsfordriv..

2. Hvis jeg er på cafe, restaurant eller ser noget lækkert mad på nettet, finder jeg ALTID ud af, hvordan det laves, hvad der skal bruges osv. og skriver det ned som en note på min telefon. Tror jeg har omkring 20-25 opskrifter på lækre retter, måske jeg skulle dele nogle af dem med jer?

3. Når jeg har fødselsdag skal min familie og mig altid på Bones. Det er simpelthen ikke til diskussion og det er blevet en “tradition” nu, at når enten min bror eller mig har fødselsdag, så er det på Bones vi spiser.

4. Nu vi er i mad-kategorien er jeg elendig til, at spise uden, at tjekke tallerkenen. Det kan være nærmest umuligt for mig, at spise, hvis ikke jeg ved, hvor mange kalorier, der er i de forskellige ting på min tallerken.

5. Lige meget hvor træt jeg er eller hvor meget jeg prøver, er det umuligt for mig, at tage en “nap” på sofaen til middag. Det er som om, at min krop slet ikke kan slappe af midt på dagen?

6. At være alene hjemme må nok ligge på min top 3 af ting-jeg-elsker-aller-mest. Jeg elsker simpelthen, at være alene hjemme. Jeg har en tendens til, at gøre alting meget lækre. Når jeg laver morgenmad bliver det altid sådan noget brunch noget, og hvis jeg laver mig en snack mit på dagen er det aldrig bare et knækbrød med smør.

7. Eftersom jeg gik på efterskole i 10 klasse, så gik jeg rigtig sjældent i “normalt hverdagstøj”. Det var for det meste et par løbebukser, shorts eller adidas bukser med en løs t-shirt til eller en stor sweatshirt – derfor føler jeg mig rigtig tit alt for pæn, hvis jeg bare tager mit helt normale tøj på. Det er helt mærkeligt og noget jeg lige skal vænne mig til.

8. Jeg shopper næsten kun udsalgsvare. Jeg har en svaghed for rigtig mange dyre og lækre ting, men i sidste ender bliver jeg altid for nærig. Det er ikke ofte jeg bruger mere end 400-500 kr. på ét item.

9. Jeg er besat(ja, det er ordet at anvende her) af eBay. Min watchliste er 7 meter lang. Ej men, jeg finder altid såå mange fine ting derinde, selvom jeg kun liiiige skulle ind og købe 1 ting. Jeg elsker, at det er så mega billigt og jeg har heldigvis kun haft gode oplevelser. Helt klart noget jeg vil anbefale! Jeg er nok bare nærig, haha.

10. Jeg har engang haft flyve øre og ubeskriveligt skæve tænder. Da jeg gik i 5 klasse fik jeg dog heldigvis opereret mine øre og jeg har aldrig været så glad for en beslutning som den. Tandlægerne tog dog også en beslutning med mine tænder omkring 7 klasse og det tilbud kunne jeg vidst ikke sige nej til – braceface i cirka 1,5 år. I dag er jeg heldigvis rigtig glad for resultatet ved begge beslutninger.

Jeg håber i fik lært mig lidt bedre, at kende – det var i hvert fald min intention. Kom gerne med respons, hvis i kunne tænke jer nogle flere indlæg som dette eller hvis i bare har nogle spørgsmål. Hvad har i af sjove vaner/ting i gør/facts om jer selv? Det kunne være sjovt, at høre om vi har nogle ting tilfælles, så smid gerne en kommentar med en fact om JER!

afslut

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AKKA Antedon