Healthy pancakes

Spring Lookbook

Hej piger.

Jeg har været ude og filme en ny video til min YouTube kanal. Denne gang har jeg lavet en lookbook. Lookbook’en er henholdsvis til foråret, og jeg ærger mig så meget over, at jeg ikke kunne have nogle søde sommer agtige outfits på ligesom i USA, men man må jo også være realistisk overfor vejret, ikke?

Håber i kan lide videoen.

afslut

2

 • Line

  Hej Pernille ❤️ Bliver nødt til at høre hvor du har købt hele outfittet i #outfit 2 med læderbukserne, strik, og uret. Skoene er også mega fede. Leder efter et fedt ur, evt til billige penge, men syntes ikke jeg kan finde noget nogen steder. Kender du et sted? Ebay måske?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Aarup

   Hej Line. Jeg kan desværre ikke huske hvor mine bukser er fra – min strik er fra H&M og uret er fra USA. Skoene har jeg købt i Havanna Shoes.
   -Du kan finde mange super fine ure på Ebay, ved jeg – prøv at tjek det ud. 🙂

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Healthy pancakes