Kostumet - 2805

Sidste skoledag + snak

10376036_10201974573507147_8915027090189989093_nHej piger. Så er jeg endelig tilbage efter 4 dage væk fra bloggen – bestemt ikke noget jeg selv har valgt. I onsdags havde jeg sidste skoledag, og ovenover ser i et billede af pigerne fra min klasse og mig. Vi mødtes hjemme hos mig onsdag morgen, og gjorde os klar, fik lidt og spise og drikke. Derefter gik vi op på skolen og kastede med karameller og hvad der nu ellers hører sig til. Efter det tog vi i byparken og hyggede os. Om aften skulle vi ud i Ugelbølle forsamlingshus og spise aftensmad og feste. Jeg kom hjem omkring klokken 03.00 onsdag nat, og var helt smadret. Torsdag var jeg hjemme hos en ven, og i dag har jeg lavet fysik hele dagen – jeg skal nemlig til mundtlig fysik klokken 08.10 på mandag.
I aften og i morgen skal jeg til festival, så jeg tvivler på hvor meget der kommer på bloggen – men jeg vil forsøge at gøre det så godt som muligt. Kunne i måske være interesseret i nogle outfits?

afslut

8

 • Nissen Chris

  JA!! Vi ville elske nogle outfits!! Det gjorde mig så glad at kunne se dig hver eneste dag, men nu kan jeg ikke mere :((( #perski

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie G

  Jeg havde også sidste skoledag i onsdags og var også virkelig smadret dagen efter, haha!
  Jeg tænkte, eftersom du er en stor inspiration for mig, ville jeg høre om du ikke kunne vise nogle outfits f.eks. dimission? Det ville være perf.

  / Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er i fine!! Håber du havde en god dag

  knus
  – kig gerne forbi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Aarup

   Tusind tak, vi havde en super dejlig dag!

   1000 knus 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Er du interesseret i at sælge dit sidste skoledage outfit? Hvor er det købt???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Aarup

   Jeg er desværre ikke interesseret i, at sælge det da jeg har købt det seperat. Det meste er faktisk købt på eBay, så jeg ved ikke om du længere kan få fat i det helt samme 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kostumet - 2805