chaotic december

what i wore: NYE

2 14

Trøje(kjole) / Nelly // Læderbukser / Selected Femme // Sko / H&M // Smykker / Marc Jacobs, Jane Kønig, HVISK //

(Jeg vil lige starte med, at beklage det dårlige lys på det første billede – redigeringen ville ikke som jeg ville)

Men hey piger, og HAPPY NEW YEAR!
Jeg håber i alle havde den dejligste aften med familie, venner og hvem i nu ellers tilbragte nytårsaften med og kom godt ind i det nye år! Jeg selv fejrede aften med min familie og venner. Min familie og jeg har siden jeg kan huske fejret nytårsaften med nogle af vores venner og det gjorde vi selvfølgelig igen i år. Vi spiser altid (super lækkert) mad sammen og derefter tager vi “unge” videre til forskellige fester. I år tog min veninde og jeg videre til byen og fejrede resten af aften sammen med nogle af mine venner hjemmefra og nogle fra gymnasiet – det var super hyggeligt.
I skal selvfølgelig ikke snydes for, at se hvad jeg var iført igår. “Trøjen” jeg har på er faktisk en kjole, men jeg syntes simpelthen at det blev alt for koldt med kjole og bare ben, så jeg valgte derfor, at “style” den som en trøje i stedet for og stylede den med et par læderbukser og nogle høje hæle.

I dag har jeg sovet længe, slappet af og bare nydt den første dag i 2016. Jeg håber og tror , at 2016 vil bringe rigtig mange fede, spændende og sjove ting – for mig selv har jeg i hvert fald sat ambitionerne højt(men det hører i om snart)

afslut1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

chaotic december