sweater weather

Nelly sale

tøj

Kjole, Sort jakke, Rød jakke, Grå jakke, Kjole, Jumpsuit, Bukser, Bukser 

Et lille “start weekenden med udsalg” indlæg til jer, der ligesom mig lige har fået løn, haha. Der er lige nu nemlig “slutspurt” på Nelly’s udsalg. Der er 10% ekstra rabat på udsalgsvarer – og i dag(men kun i dag) er der faktisk også 20% ekstra på NLY brands items med koden NLY20.(Så skynd jer!!)
Jeg har fundet nogle af mine favoritter fra hele udsalget. Meget af udsalget er desværre allerede udsolgt i min størrelse, men der er heldigvis stadig nogle af mine “wishes” der er tilbage. Jeg er især vild med alle jakkerne og jumpsuiten – har noget med farven rød og lidt puffede jakker, hvis man kan sige det sådan.

I morgen tidlig skal jeg til fødselsdagsbrunch hos en af mine veninder – kunne i tænke jer, at se mit outfit?

afslut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sweater weather