Model for a day - BM

Instagram weekend

ff1PicMonkey Collage

ll1PicMonkey Collage ss1PicMonkey Collage

Hej piger. Dagen i dag har bare stået på ren afslapning – har tilbragt det meste af dagen på, at se Orange is the new black. Dette indlæg kommer lidt senere end jeg havde forventet, men mandag var der Sankt Hans og tirsdag var jeg først oppe og se Jakob få studenterhuen på, og tog derefter til Aarhus med 2 af mine veninder. I hvert fald, så ser i min weekend(sådan da) i billeder ovenover. Fredag var min veninde og jeg i biografen, hvor vi så The fault in our stars – nok en af de bedste film jeg længe har set. Lørdag efter vi havde lavet jordbærtærter tog min familie og jeg til Viborg, hvor vi skulle besøge nogle venner. Søndag, ja det siger lidt sig selv i billederne, dog var jeg udover det også hjemme hos Jakob. En travl, men super hyggelig weekend – som faktisk fortsatte helt indtil i dag.

Hvad har i lavet i jeres weekend? Og kan i lide disse slags indlæg, hvor jeg fortæller hvad jeg har lavet i min weekend?

afslut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Model for a day - BM