Hvor har jeg været?

chaotic december

hej
hej1Desktop1

Hej piger.
December? Måneden man udelukkende skal bruge på, at pynte op, drikke en masse varmt kakao, spise en masse lækkert mad og måske stresse lidt rundt over julegaver – sådan var det ikke hjemme hos mig i år. Vi havde nemlig besøg af diverse værktøjsmænd, malere og andre folk der skulle hjælpe til med huset. Vi har i december måned fået malet hele huset og fået udskiftet diverse ting, som døre, gardiner og mange andre ting. Af samme grund har der bare ikke været ret meget tid til alle de hygge-ting man skal lave i december måned. Det har været rigtig kaotisk og vi har på skift tømt værelser og sovet de underligste steder i huset. Det hele er (heldigvis) overstået nu og vi er næsten på plads igen.
Det som det egentlig skal handle om, det er mit “nye” værelse. Jeg har nemlig fået lavet fuldstændig om på mit værelse – og jeg har fundet mit yndlingsspot på værelset. Se lige hvor hyggeligt det er ved sengen(!!) Jeg er allerede super glad for den nye indretning – dog mangler jeg lige alle de små nipse ting, og så er det hele på plads.
Jeg ville faktisk bare lige fortælle jer, hvad der er sket imens jeg har været væk fra bloggen – så det var lige et kort resume af første halvdel af min december måned.

Hvad synes i om mit “nye” værelse? Og har i nogle gode idéer til pyntning?
afslut1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor har jeg været?