A go to outfit in autumn

PicMonkey CollageIMG_5185 kopiIMG_5217 kopi

Jakke, Only / Strik, H&M / Bukser, Issue13 / Sneaks, NLY / Taske, Alexander Wang / Smykker, Jane Kønig & Pieces&Julie Sandlau /

De såkaldte trompet bukser er simpelthen blevet et af mine go to items når vejret er så gråt og koldt. Jeg tror jeg har det lidt med, at klæde mig efter vejret? I hvert ifører jeg mig virkelig ofte meget mørkt tøj når det bliver efterår og vinter – det kan selvfølgelig også bare have noget, at gøre med, at mit tøjskab ikke ligefrem er fyldt med farver, som grøn, gul, rød osv.
I hvert fald er ovenstående outfit et outfit, som man aldrig går galt med(ifølge mig i hvert fald). Det utrolig afslappende og selvom man næsten føler sig lidt “pyjamas” agtig, fordi det er nogle meget afslappende items, så kan man sagtens style det, så det ikke ser “pyjamas” agtig ud. Jeg synes for eksempel et par fede sneaks kan gøre rigtig meget. En fed jakke eller nogle fede accessories!

Hvad synes i om trompet-bukse-trenden?
afslut

1

  • Victoria

    Elsker dine nye sko! De er mega lækre til bukserne!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg