scarf love

outfit inspo – valentines day

Valentines day

 

Om præcis 1 uge er det d. 14/2 og netop den dag står i kærlighedens tegn! Det er nemlig Valentines day på næste søndag. I den anledning skal jer der har en date ikke snydes og jeg har derfor mixet et outfit sammen til jer som inspiration. Jeg vil nok kalde det noget i stil med “dream about it” kinda outfit, haha – fordi det er nogle pænt expensive items jeg har paired up. Måske spotter i skjorten som er fra H&M X BALMAIN kollektionen og den lækre City Bag fra Balenciaga, for ikke at nævne de alt for lækre sko fra Toga Pulla.

Jeg crusher selv på både tasken og skoene lige for tiden og har en idé om, at jeg vil begynde at spare nogle penge sammen til enten det ene eller det andet.

Omkring valentines day, synes jeg personligt at det er en ting, der foregår i USA og derfor synes jeg det virker fesent på mange måder, når der bliver “fejret” valentines day herhjemme. Det er selvfølgelig altid hyggeligt, men jeg tror bare jeg er en person der synes, at tingene skal gennemføres 100% og det synes jeg nok bare ikke helt, at lige præcis valentines day gør herhjemme i DK.
Anyway så skal jeg tilbringe dagen sammen med en af mine kære veninder fra efterskolen, så dagen skal nok blive hyggelig alligevel!

Hvad skal i lave på valentines dag?

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

scarf love