Room wishes

a little outfit update

collage j kkSweat / H&M // Slacks / H&M // Sneakers / Adidas //

Det er ved, at være længe siden, at jeg har lavet et outfit indlæg her på bloggen, så jeg tænkte jeg ville vise jer et outfit, som jeg faktisk var iført for længe siden – da jeg ikke var ved, at fryse ihjel bare ved, at være iført disse slacks. Outfittet er ikke det mest farverige, men jeg er så vild med det, fordi det er så classic, men samtidig virkelig rart, at være iført!

I næste uge offentligører jeg en lille jule ting her på bloggen og det glæder jeg mig virkelig meget til – det bliver super sjovt og spændende.
-I dag kom Justin Bieber’s nye album Purpose også ud og jeg er simpelthen så excited! For jer, der måske ved, at jeg har været den vildeste Justin Bieber fan haha – man kan næsten ikke undgå, at det kommer lidt frem igen nu.

Senere i aften tager jeg ind til Aarhus’ hyggelige strøg, hvor der bliver tændt for julelysene – finally (!)

afslut1

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Room wishes