HVISK FAVORITES

outfit in a messy room

Desktop6 Desktop7

Long time, no see – ej det er 5 dage siden jeg sidst har blogget og jeg ved sgu ærlig talt ikke rigtig hvorfor, at jeg ikke får jer opdateret(??)
I hvert fald vil jeg gerne lige give en lille update på, hvad jeg har rendt rundt og lavet i den sidste uges tid..

Generelt har jeg faktisk bare gået i skole og passet mit arbejde – ikke noget specielt eller spændende. Jeg har arbejdet rigtig meget den seneste uge og så har jeg haft en del afleveringer og dag-dag lektier. Det har derfor taget meget af min tid og jeg håber så meget på, at i vil respekterer de her off days – for det er jo nærmest fuldtidsarbejde at gå på gymnasium.
Nå, jeg har også (endelig) fået afleveret min første samfundsfags aflevering og den har jeg egentlig en okay kinda feeling omkring, men nu må vi se.

I dag var jeg iført den lækreste, blødeste, fineste strik fra H&M sammen med min nederdel og et par sneaks. Jeg kender simpelthen ikke nogen bedre følelse, end når man føler sig tilpas i det kluns man har på – og det gør jeg virkelig i dette !!Selvom det er hundekoldt elsker jeg at gå med “bare ben” og så sammen med en lækker strik.

afslut1

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVISK FAVORITES