Weekend 060708

Room wishes

Room

Candles, candles, candles min absolut all time craving. Jeg er typen, der har duftlys og almindelige lys over alt på mit værelse, jeg synes simpelthen det er SÅ hyggeligt! Især nu når det bliver koldt og mørkt, bruger jeg dem altid som en form for undskyldning, når folk træder ind på mit værelse og får samtlige 47 forskellige dufte smækket lige i næsen.
Lige nu crusher jeg også lidt på den “populære” stol med træ ben – og jeg endda har fundet ud af, at ILVA sælger noget, der minder rigtig meget om.
Ligesom lysene har jeg også tonsvis af puder i min seng og lige så snart jeg ser nogle nye flotte, ryger de altså bare med hjem – i can’t help it…
Nå, men det var lidt om nogle af de ting, som jeg går og craver lige for tiden. Er der noget i også bare må eje?

afslut1

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend 060708