Weekend 060708

Skærmbillede 2015-11-08 kl. 17.54.48

En lille “update” fra min weekend, som indeholdte fødselsdag, hyggetur i byen og en dejlig lang løbetur i det friske efterårsvejr!
Faktisk er det ikke helt kun weekenden. Torsdag var jeg nemlig inde i byen med 2 af mine veninder for, at købe en fødselsdagsgave til Anna, som vi var til fødselsdag hos om fredagen. Fredag var en utrolig hektisk dag, hvor jeg fik super sent fri fra skole og skulle hele vejen hjem og så tilbage til byen igen for, at fejre Anna. Det var dog en virkelig hyggelig aften, men tiltrængt efter det, var en frisk løbetur i dag.
Salling har også endelig fået tændt lysene på den “store gave” og det skulle jeg selvfølgelig ikke gå glip af. Lørdag var jeg et hurtigt smut inde i byen for, at se om jeg kunne finde nogle striktrøjer, dog uden held..

En weekend med fart på og selvom jeg skal huske, at slappe af så nyder jeg, at der sker noget omkring mig hele tiden. Har i haft en god weekend?

afslut1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg