Adventskalender #1

HIGH & LOW #2

PicMonkey Collage

Hold da op for en uge!
1. søndag i advent, stormen Gorm og det afgørende kryds i gymnasiet.. Den forrige uge har virkelig været skrap.

HØJDEPUNKTER

Efterskolevisit; Der er ikke noget bedre end, at komme til gammel elevdag på sin efterskole og se alle ens gamle venner fra efterskolen igen + teater fra de nuværende elever!

1. søndag i advent; Så ved man, at jule er liiige om hjørnet og så kan man ikke andet end, at komme i julehumør(hvis man ikke allerede er det) + adventskalender på min youtube!

Hygge; Denne uge har været stressende pga. lektier og afleveringer, men mine veninder er de bedste til at sørge for, at der bliver hygget, så jeg har virkelig fået hygget igennem i denne uge bla. på julemarked i Aarhus og tapas aften ved en veninde.

LAVPUNKTER

Afgørende kryds; I fredags skulle vi i gymnasiet sætte vores endelig kryds, for hvilken klasse/studieretning vi vil fortsætte i efter jul – ikke fordi det var en dårlig ting, men dårlig timet. Jeg er stadig ret usikker omkring mit valg.

Sne; Det er ikke fordi jeg ikke kan lide sne, at den står under “lavpunkter” tro mig, jeg elsker en hvid jul – det var bare totalt ærgerligt at det ikke blev længere..

Black friday; Det er ikke fordi jeg ikke er fan af tilbud, men helt ærligt? De tilbud der var inde i byen var slet ikke til, at råbe hurra for.. Og så var der slet ikke tilbud på nogle af de ting, som jeg havde udset mig

afslut1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventskalender #1