Company

HIGH & LOW #1

Skærmbillede 2015-11-hej kl. 15.56.09

HØJDEPUNKTER

Skolemusical; Min veninde og jeg var fredag inde og se skolens musical i år og jeg var vild med det. Kort sagt handlede det om “tidens ændringer” altså i årtierne og de fuldførte det så flot med sang og dans – jeg er fan!

Sne; Vi har fået sne og jeg har ventet på dette øjeblik i flere måneder nu. Jeg er bare så glad for, at sneen har fundet sin vej til Danmark (i hvert fald til de fleste steder i Danmark) – nu håber jeg så bare også, at den bliver, så vi får en hvid jul i år.

Mediefag; Det er skole, men det er altså stadig blandt mine højdepunkter! Jeg er sammen med det bedste “team” kommet igang med vores øve produktion og det bliver bare så fedt!

LAVPUNKTER

Sko; Eller rettere sagt sneakers. Jeg har fundet så mange lækre, fine & flotte sneakers, men sæsonen er altså bare ikke til det lige pt, øv..

Arbejde; Jo, arbejde er godt for jeg skal tjene nogle penge og det er et hyggeligt sted, at være – men det har bare ikke været min uge på arbejdet i denne uge. Jeg har formået både, at oversvømme toilettet, spisestuen og garderoben.

Sæsonen; Det skal ikke være nogen hemmelighed, at selvom jeg elsker jul, december og (næsten) alt der hører til, så er jeg altså ikke god til vejret og graderne, der følger med.

afslut1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Company