JANUAR FAVORITTER

recycle coat

IMG_7600

Ja, som overskriften siger så har jeg netop fundet mig en ny jakke.
Jeg besluttede mig i eftermiddags for lige hurtigt, at snuppe en tur forbi den lokale genbrug. Jeg plejer egentlig at opgive “søgningen” på ting i genbrugsbutikker ret hurtigt og det gjorde jeg også i dag – men dog med lidt bedre grund. Jeg fandt nemlig lynhurtigt en virkelig lækker jakke fra Asos i genbrugen og til 75 kr. måtte jeg bare eje den.
Den er nok ikke alles stil, men jeg har faktisk længe gerne ville have en jakke i den her “a-form”  tror jeg de bliver kaldt. Det eneste minus ved den udover, at den er lidt for stor er faktisk kun at detaljerne er guld og ikke sølv 🙁 (Jeg er nemlig sølv menneske, hvad angår den slags) men det går!IMG_7599

 

Den er som sagt lidt til den store side, så jeg skal lige vurdere hvorvidt jeg føler mig som et telt når jeg har den på, men ellers tror jeg ikke der går længe, før i ser den her på bloggen igen!

Jeg har virkelig holdt ferie siden i fredags, af den simple grund at det har jeg bare Virkelig (med stort V) haft brug for – jeg har dog ikke helt overholdt det, men det er altså derfor der har været lidt stille.
xx

afslut1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JANUAR FAVORITTER