HVISK STYLIST

NY resolutions anno 2016

d11dd473a2be91ffeee14e6fdfd26a3a_Fotor_Collage

…lad være med at udskyd deadlines. Fordi det sker virkelig alt for ofte, at jeg udskyder både mine egne deadlines for fx blog indlæg, videoer osv, men det sker også alt for ofte, at jeg udskyder en aflevering eller lektier til sidste øjeblik. Det stresser kun mig selv og derfor vil jeg prøve, at rette op på det i 2016.

…blive bedre til at huske på mig selv og mine behov. Jeg elsker mine venner og veninder og jeg kan rigtig godt lide, hvis de har det dejligt. Det er slet ikke det, men tit glemmer jeg mig selv i alt det jeg yder for mine nærmeste – derfor skal jeg blive bedre til også at passe på mig selv og huske, at jeg også har nogle behov.

…give mig 100% i det jeg foretager mig. Ikke noget med at aflevere en aflevering jeg kun synes er 95% færdig og ikke noget med, at udgive noget jeg ikke selv føler er helt færdigt! Jeg vil i det nye år sætte min perfektionisme højt på listen og virkelig yde mit bedste og give mig 100%

gøre det der gør mig glad og det jeg kan lide uden, at tænke over hvad alle de andre tænker. Jeg skal lave de videoer JEG synes er sjove og spændende, lave de indlæg JEG synes er fede at læse og gøre generelt det som JEG synes er fedt. Jeg er professionel i, at droppe idéer og ting pga. at jeg er bange for, hvad andre synes – men jeg har efterhånden fundet ud af, at jeg ingen vegne kommer med at være bange for virkeligheden.

…tro mere på mig selv. Især fordi det ville kunne hjælpe min skolegang så meget. Hjælpe mig med at tro på at jeg faktisk godt kan det faglige og sociale, som jeg ellers bilder mig selv ind, at jeg ikke er god til. Jeg skal lære, at tro på at det jeg yder og gør er godt nok og at jeg som person er god nok. Dette bliver helt klart et af de sværeste fortsæt at opfylde – men jeg vil gøre mit absolut bedste, for jeg tror på at alting er meget nemmere, ligeså snart man bare har det godt med sig selv og tror på sig selv!

leve i nuet. Jeg bliver simpelthen nødt til at lade være med at tænke på fortid og fremtid – lev i det du er i lige nu! Jeg skal nyde det og være taknemmelig for det jeg oplever lige nu. fortid er fortid, det kan ingen ændre på og det er alt for tidligt, at begynde at bekymre sig om fremtid i nutid.

…værdsætte menneskene omkring dig. Det er bare én ting man altid skal gøre. Det sker alt for nemt(ved ikke om jeg kan snakke på fleres vegne nu) at man glemmer, at værdsætte sine nærmeste og det de gør for en – som om man ubevidst og ufrivilligt tager det forgivet? Jeg tror ikke det er nogens mening(i hvert fald ikke min egen) at tage det for givet – vi tænker måske bare ikke nok over, at værdsætte dem fordi vi bliver fanget i virkeligheden.

afslut1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVISK STYLIST