NY resolutions anno 2016

Norway 2015

lollol2hey lol4lol3

Se lige en skøn udsigt, at stå op til(!!) 

Som mange af jer nok ved, så var jeg på efterskole sidste år og netop nu for præcist et år siden var dette, hvad jeg ville stå op til og nyde og bruge hele dagen på – nemlig ski!
Sidste år i uge 2 var hele min efterskole på ski tur til Norge og det var SÅ hyggeligt. Vi boede i små hytter(I kan se på billede 1) sammen cirka 5-6 personer pr. hytte og var udstyret med mad og (masser) kakao. Vi skulle selv sørge for at lave maden til måltiderne og hygge i hytterne når vi var trætte efter en lang dag på ski. Der var på turen både mulighed for at stå på ski og snowboard- da jeg kender lidt mere til ski, valgte jeg det sikre valg og stod på ski hele ugen ud. Mandag, tirsdag og onsdag formiddag (så vidt jeg husker rigtigt) var vi opdelt i små ski hold, som vi stod på ski sammen med – torsdag og fredag måtte vi stå frit hele dagen. Der var mulighed for pandekagebagning, sjove udfordringerne og ellers bare lange ture ned af pisterne og op igen om dagen. Om aften ville vi typisk lave mad sammen i hytterne og efter det enten drikke en kop varm kakao sammen eller besøge hinanden i de andre hytter. En virkelig hyggelig tur, som jeg sent vil glemme(især den forfærdelige sejltur dertil og hjem igen)

Jeg håber i kunne lide at læse denne slag “throwback” indlæg og så synes jeg heller ikke, at i skulle snydes for denne flotte udsigt, haha.

Er der nogen af jer, som går på efterskole der har været eller skal på ski tur? ( i hvert fald kan i godt glæde jer!)

afslut1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY resolutions anno 2016