050116

HVISK STYLIST

2

MIN HVISK PROFIL

Hej piger. Endelig kan jeg med hænderne over hovedet fortælle jer om en stor nyhed! Jeg er nemlig blev en del af HVISK – jeg er blevet stylist hos HVISK og jeg er SÅ glad!
I ved sikkert godt, hvad HVISK er, men hvis det skulle have været gået din næse forbi så er HVISK et smykkesite, der forhandler nogle af de smukkeste smykker jeg længe har set! Du kan få utrolig mange forskellige, anderledes og lækre smykker derinde. Jeg er så glad for, at være blevet stylist for dem og jeg glæder mig allerede til, at style alle de fine smykker derfra. MEN det betyder jo også fede rabatter til jer, som jeg varmt kan anbefale – bare fordi jeg synes i skal få fingrene i nogle af deres smykker.

Jeg ville blive så glad, hvis i ville gå ind og kigge på min profil derinde(Den er linket øverst i indlægget) og hjælpe mig her i januar måned til, at få den skudt godt igang. Tak xx

afslut1

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

050116