outfit in a messy room

Det skal jeg høre – SMUK’16

header-logo-tablet

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at der i tirsdags blev offentliggjort musikprogram for SMUK festival 2016. Jeg har heldigvis(bliver man nok nødt til at sige, når de blev så hurtigt udsolgt) fået fat i en partout billet til årets festival – og jeg glæder mig !!
Jeg var også på SMUK sidste år med min efterskole og det var bare en virkelig fed oplevelse, som jeg glæder mig til at gentage – dog med min nye klasse i år.
Men men men, nu må vi jo ikke glemme grunden til, at vi alle strømmer fra forskellige steder rundtom i landet til netop Skanderborg i den sidste uge i sommerferien  – for det er jo for musikken ( i hvert fald for de flestes vedkommende)
I år er der nogle super fede kunstnernavne(synes jeg) og min liste med “kunstnere jeg skal se” bliver nok temmelig lang i år.
Jeg tænkte jeg ville lave en lille top 7 over dem jeg allerhelst vil høre på Smukfestival 2016. (ikke sat i rækkefølge)

1. Kygo
2. Rihanna
3. Scarlet Pleasure
4. Mads Langer
5. Sia
6. Phlake
7. Martin Garrix

Er der nogen af JER der også skal med til skanderborg festival 2016??

afslut1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

outfit in a messy room