Er jeg ny YouTuber?

050116

hej1 Desktop2hej3 hej4 hej5

Puha, så fik vi da også for alvor startet i skole igen, hva?
Jeg var igår, hvor vi havde første dag efter ferien iført mig outfittet i ser ovenfor. Det er selvfølgelig all black, fordi hvad beskriver ikke mig bedre end “all black”? Jeg brugte igår igen en kjole som trøje – jeg ved ikke om jeg er blevet helt vild med idéen om, at bruge et stykke tøj til noget helt andet end, hvad det rent faktisk er lavet til?
Jeg stod op med en super energi og optimisme(lidt mindblowing) for, at starte i skole igen igår, men det tog en seriøst drejning igår aftes, da jeg fik et mærkeligt anfald, som medførte, at jeg i dag(morges) vågnede op med nærmest ikke eksisterende energi. Jeg har dog kæmpet mig igennem dagen og skal heldigvis først møde sent igen i morgen. Igår startede vi forresten også for alvor i de “rigtige” klasser og i min klasse har vi fået 4 nye elever – 2 drenge og 2 piger. De er super søde, så nu er vores klasse (endelig) på plads og jeg er stadig super glad for min beslutning omkring gymnasiet og de ting der medfølger.

Jeg ville faktisk bare vise jer mit outfit og fortælle jer lidt om, hvordan det har været at starte i skole igen for mig.
Jeg håber i alle er kommet godt igang igen og ikke er alt for skoletrætte allerede!!

afslut1

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg ny YouTuber?