HIGH & LOW #2

new bag

Desktop1

Wuhu, 1. december, julestemning, dejlig dag og et styks glad Pernille.

Jeg er nemlig en ekstra glad pige i dag, hvorfor? Ja, det får i svaret på hvis i kigger på det ovenstående billede. Jeg har nemlig modtaget min lækre taske fra Pieces, som jeg købte i fredags til Black Friday. Jeg skrev godt nok i mit sidste indlæg, at jeg var ret skuffet over BF, og det var jeg egentlig også – udover tilbuddet på denne taske – den var nemlig sat ned med 20% og så kunne jeg altså ikke lade være med, at klikke den hjem. Jeg har lige modtaget den i dag og jeg er så glad for, at den nærige Pernille lige tog et skridt tilbage. Den er så lækker blød og bare virkelig go kvalitet ( og ægte læder selvfølgelig)

Tasken er fra Pieces og kan købet lige her (og jeg kan varmt anbefale den)

afslut1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIGH & LOW #2