Pernille_AA_jewelry

Youtube anbefaling

 

 

Skærmbillede 2015-11-02 kl. 17.28.51

Åh dear Youtube, hvad skulle vi dog gøre uden dig?
Jeg kan nemt bruge flere timer på bare, at sidde og se videoer på Youtube – specielt, hvis jeg falder over én, som har lavet nogle virkelig gode videoer. – i can’t be the only one(??)

Min absolut favorit Youtuber for tiden er den danske Camilla Frederikke. Hun er simpelthen så(!!) dygtig til, at lave videoer. Hendes indhold er spændende, hun snakker engelsk i hendes videoer, hvilket jeg synes er fedt og så er hun utrolig dygtig til, at redigere og klippe sine videoer. Jeg har faktisk fulgt Camilla Frederikke i lang tid efterhånden og jeg synes stadig hun er en af de bedste, som jeg har fulgt- så hvis du/i ikke har set hendes videoer før, så synes jeg helt klart, at i skal smutte forbi hendes kanal Camilla Frederikke (i vil ikke fortryde det)

Hvem er jeres yndlings youtuber? og har i selv en?

afslut1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pernille_AA_jewelry