HIGH & LOW #1

Victoria Secret show

e k

Hej piger

Ovenover har jeg samlet et par billeder fra det (igen) helt fantastiske Victoria Secret show!
Showet blev holdt i starten af november(hvis jeg husker rigtigt) og allerede d. 8 december kan vi alle sidde klistret til skærmen og se på de mange flotte piger gå i de vildeste kostumer ned ad catwalken – samtidig med, at Selena Gomez, Ellie Goulding og The Weeknd performer nogle af deres største hits.
Jeg må sige, at udvalget af kunstnere virkelig er godt i år og jeg glæder mig utrolig meget til, at se deres perfomance på catwalken sammen med modellerne – men for mit vedkommende slår det dog stadig ikke Justin Bieber, som var én af kunstnerne sidste år.

Jeg er virkelig kæmpe fan af det her show og jeg elsker(!) at sidde og se det i fjernsynet når det bliver sendt – selvom det bare er smukke piger, der går en lille catwalk. I år synes jeg også, at det er lidt ekstra spændende da to meget kendte ansigter; Gigi Hadid og Kendall Jenner er med og begge skal gå deres første show for VS. Jeg synes de har fået nogle virkelig fine billeder og jeg synes det ligner, at de klarede det virkelig flot! Jeg tror nemt man kan sige, at de to meget kendte navne også vil trække folk til – dog er den danske model Josephine Skriver stadig en af mine all time favorites!

Er i lige så vilde med showet, som mig? – og hvilken model er jeres favorit? 

afslut1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIGH & LOW #1