Nelly sale

Pernille_AA_jewelry

hej hej1 hej2 hej3 hej4 hej5

Hej piger.
Et stort projekt for mig er netop gået igang og det indebære, som i måske kan regne ud – smykker! Jeps, jeg er gået i mit, som i kender det “kreative hjørne” én gang for alle og har nu besluttet mig for, at jeg vil glæde JER med mine projekter, der bliver sat i værk i hjørnet.
Ovenover er et lille udpluk af mine nye værker. Disse vil være en “kollektion”- og jeg skal være ærlig, at sige at jeg selv er helt vild med dem. Der vil for eftertiden være mulighed for, at købe disse smykker, som jeg laver og det foregår alt sammen på min Instagram; pernille_AA_jewelry  – som også indeholder info om de forskellige smykker.
Jeg håber i vil følge med i mit lille smykke projekt. Hvis i sidder med spørgsmål, så spørger i bare – i kan enten gøre det her på bloggen, på min Instagram side eller i direct på Instagram.

afslut1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nelly sale