Jeg planlægger...

Black friday 27/11

Black Friday

God aften piger.

I morgen er det, som i nok ved den fedeste dag i november måned – nemlig Black Friday!
Det betyder rabatter over det hele, godt humør og tid til, at finde massere af lækre ting og inspiration til julegaveønsker når man går og kigger alle besparelserne igennem!
Jeg har heldigvis allerede anskaffet mig en shoppemakker til i morgen, så efter skole smutter jeg med min veninde ind til byen og får shoppet en masse lækre ting. Jeg har ovenover lavet en meget behersket “liste” over ting jeg skal kigge efter.
Primært sko og tasker er det, som jeg skal kigge efter i morgen – jeg har længe været forelsket i de super fine Nike suede og så mangler jeg et par vinterstøvler – og hvilke er bedre end et par Dr. Martens?

Er der nogen af jer, der skal ind og købe jer fattige i morgen på Black Friday?

afslut1

 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg planlægger...