Youtube anbefaling

Balmain X H&M

balamin2

balmain1

Mit yndlingsbrand laver (endelig) endnu en lækker kollektion og denne gang med Balmain! Jeg har glædet mig så længe til, at dette skulle ske og jeg kan slet slet ikke vente til d. 5 november!! Jeg har udvalgt 10 af mine favoritter, selvom det var svært da jeg synes, der er så meget fedt tøj!
Jeg er især vild med rullekraverne, tørklædet og den hvid/guld farvede kjole! Jeg har endnu ikke fundet ud af, hvilket af det jeg klikker hjem endnu, men jeg håber, at jeg når at få i hvert fald klikket tørklædet hjem!

Er i lige så spændte som mig og hvad er jeres yndlings item fra kollektionen?

afslut1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Youtube anbefaling