Asos F/W sale

Throwback Tuesday

Skærmbillede 2015-10-07 kl. 20.32.56

Hej piger. I tirsdags blev, der afholdt noget, der hedder Ghanadag på mit gymnasium. Ghanadagen går i korte træk ud på, at finde et arbejde/noget at lave, som man kan tjene lidt penge på. Pengene vi tjener bruger vi til, at støtte Ghana.
Ovenover har jeg et lille billede udklip af min dag i tirsdags. Det ser ikke ud af meget arbejde eller andet, som jeg kunne tjene penge på, men det gjorde jeg rent faktisk. Jeg lavede en aftale med min mor om, at jeg kunne gøre hele huset rent(inkl. alt skal det lige siges) og så ville mine forældre støtte med en sum penge. Jeg så derfor en lille mulighed for, at sove lidt ekstra længe tirsdag morgen, startede med en lille løbetur på 5-6 km., lavede mig selv den lækreste morgenmad og begyndte derefter, at gøre rent. Det tog mig cirka 3 timer og så havde jeg resten af dagen til, at holde fri. Til aften havde jeg sådan lyst til æbleskiver(jeg er allerede i julehumør???) så jeg lavede mig og min bror en lille portion. Alt i alt en dejlig afslappende dag.

Er jeg den eneste, der allerede er kommet i julehumør? *Gisp*

afslut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos F/W sale