H&M Club VIP shopping

the creative corner

ikke redigeret IMG_5311 ikke størrelses redigeretIMG_5308 redigeretIMG_5301 redigeretIMG_5307

Når man sidder begravet i afleveringer, lektier og hvad hverdagens andre små finesser kan bringe er det rart, at have et sted, hvor man virkelig kan koble af. For mit vedkommende har jeg fundet ud af, at det “kreative hjørne” virkelig er mit sted, hvor jeg kan koble helt fra og tænke på, alt andet! Det er vel meget forskelligt fra person til person, hvad man kan lave for, at koble af – det kan f.eks. være at gå en tur, at høre musik, at læse en bog, eller bare ligge i sin seng og lave ingenting(som i ingenting)  – men når jeg sidder i mit hjørne på værelset og er kreativ tænker jeg aldrig på noget af det, som jeg “kom” med. Jeg slår totalt fra og hvis jeg lige har siddet og lavet lektier, ja… så glemmer jeg alt om det, i det tidsrum jeg bruger i det kreative hjørne.
I dag har jeg fået lavet nogle super fine armbånd – hvis i forresten kunne være mere interesseret i, at høre om dem/det lille projekt, så skriv en kommentar nedenunder!

afslut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Club VIP shopping