new design

sweater weather

hej55 (1)hejhej (1)hej22 (1)

hej 11 (1)

// Strik, Mango / Bukser, H&M / Sko, Adidas / Smykker, Spinning og Pieces x Julie Sandlau //

Endelig kom et af mine nyeste items i brug! I dag var jeg nemlig iført outfittet ovenfor, som inkluderede min nye strik. Da jeg var i Hamborg med min familie købte jeg denne lækre strik i Mango og altså, i’m in love! Den er simpelthen så lækker, at have på og så har den en fin lille detalje omme i nakken, hvilket jeg elsker. Jeg satte den sammen med mine “læder” kinda look bukser fra H&M og mine hvide Adidas sneakers – virkelig enkelt.

Jeg kan endelig slappe af igen efter eksamen og masser af afleveringer, så jeg håber, at jeg får tid til, at vise jer en af mine efterårs-yndlingssnack i løbet af ugen. På torsdag skal jeg ud og spille Volley og hygge på min gamle efterskole – så det ser jeg meget frem til, haha.

Er der nogen af jer, der har gået/går på efterskole?

afslut

2

 • Virkelig lækkert outfit! Jeg er helt vild med både sweateren og dine bukser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Aarup

   Tusind tak – er også ellevild med sweateren, den kommer nok i brug lidt for ofte når det bliver lidt koldere!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new design